Vaccinatiecentrum - bereikbaarheid & parking

Te voet

Met de fiets

Met het openbaar vervoer

Met de auto

 


Te voet

Vanaf het station van Genk wandel je in 10 à 15 minuten naar het vaccinatiecentrum Limburghal. De route is duidelijk bewegwijzerd.

Met de fiets

Het vaccinatiecentrum Limburghal ligt op de rode route van het fietsnet. Deze route verbindt Bokrijk met Kattevennen. Vanuit andere delen van Genk kan je via andere kleurroutes aansluiten op de rode route. Al deze routes zijn via gekleurde pijlen op de fietspaden aangeduid. Alle info hierover vind je op op genk.be/fietsnet.


Via de digitale routeplanner kan je je fietsroute uitstippelen: je geeft je vertrek- en eindpunt op en je route wordt getoond. Er wordt ook aangegeven hoeveel kilometer je traject van A tot B telt en wat de reistijd is met een gewone fiets en met een e-fiets.

Aan de Limburghal zijn voldoende fietsenstallingen voorzien zodat je je fiets veilig kan stallen.

Met het openbaar vervoer

Bus G5 stopt 2x per uur (om 23 en 53 minuten na het uur) aan de bushalte “Genk Limburghal P&R”. Deze halte bevindt zich vlak aan de ingang van het vaccinatiecentrum Limburghal. Bus G5 verbindt Termien met het station. Op deze buslijn rijdt ieder half uur een bus, behalve op zon- en feesdagen.

De dienstverlening is beschikbaar:

  • op weekdagen tussen 5:46 uur en 20:13 uur;
  • op zaterdagen tussen 8:15 uur en 20:15 uur;
  • op zon- en feestdagen tussen 9:41 uur en 19:18 uur. 

Kom je vanuit As? Neem dan bus 8 of 11, waardoor je om het half uur een verbinding hebt met station Genk. Tijdens de spitsuren zorgen bus 40 en 183 voor extra ritten. De reistijd bedraagt gemiddeld 15 minuten.

Kom je vanuit Zutendaal? Neem dan bus 45 of G7, waardoor je om het half uur een verbinding hebt met station Genk. Tijdens de spits zijn er extra ritten. De reistijd bedraagt gemiddeld 20 minuten.

Voor alle info over busverbindingen: www.delijn.be

Vanaf het station is het 10 à 15 minuten wandelen naar het vaccinatiecentrum Limburghal. De wandelroute is duidelijk bewegwijzerd.

Je kan vanaf het station ook een Blue-bike huren om naar de Limburghal te fietsen. De Blue-bikes en sleutelautomaat vind je bij het fietspunt naast het stationsgebouw. Het tarief bedraagt 1,15€ per dag. Alle info vind je hier: www.blue-bike.be.

Tot eind maart kan je ook gebruik maken van de Mobit-fietsen. Op het voetpad tussen de busparking en het ACLVB-gebouw is een stalplaats voor Mobit-fietsen. Het tarief bedraagt 0,45€ voor het eerste uur en 0,65€ voor het tweede uur. Alle info vind je hier: www.mobit.eu

Met de auto

  • Kom je met de auto, volg dan de bewegwijzering “Limburghal”. Er is voldoende parkeerplaats aan de Limburghal.
  • Kom je iemand brengen, dan is er een zone voorzien vlakbij de ingang waar je iemand kan afzetten of ophalen.
  • Er zijn 8 parkeerplaatsen voorbehouden voor personen met een handicap. Denk aan je parkeervergunning!